Leasing/finansiering

 

 

Vi hjælper dig med at få finansieret din bil

 

Du kan hos MP Biler få dit bilkøb finansieret gennem en af vores samarbejdspartnere Santander eller ResursBank.

 

Lån på under 5 minutter

Når vi i fællesskab har fundet frem til, hvilken lånetype der passer bedst til dine behov, bliver lånet indsendt til vores samarbejdspartner, som på under 5 minutter behandler din ansøgning. På den måde slipper du for unødvendige møder og kan komme ud at køre i din drømmebil med det samme.

 

 

Variabel eller fast rente

Udover den normale variable rente tilbyder vi som noget unikt også fastforrentede lån. Mens variable lån umiddelbart er den billigste løsning, så får du med fastforrentede lån sikkerheden i at vide præcis, hvad dit lån koster i hele løbetiden – uanset hvordan renten udvikler sig.

 

Bevar lånemulighederne i banken

Ved at finansiere igennem os belaster du ikke dine lånemuligheder i banken og har stadig råderum til at bruge banken til andre formål end billån. 

 

Det er muligt at finansiere bilen med og uden udbetaling. Vi råder dog folk til at smide minimum de 20% i udbetaling af bilen værdi, når det gælder finansiering.

 

Kom forbi, ring eller send en mail og få et personligt uforpligtende tilbud og hør nærmere om de gode vilkår!

 

 

 

Vi hjælper med leasing af bilen

 

Du kan hos os, få din nye bil leaset ved enten at vælge privatleasing, erhvervsleasing eller splitleasing, som er en kombination af begge.

 

Flexleasing er en leasingtype, hvor man ikke betaler den fulde registreringsafgift med det samme, men i stedet kun betaler for den periode leasingaftalen løber sig over. Hvor store raterne er, afhænger af bilens registreringsafgift.

Der er forskellige periodeafgiftssatser, og alderen på bilen bestemmer, hvilke en af dem,der bliver anvendt på bilen.

 

Restværdien ved flexleasing er den værdi bilen har efter endt leasing uden afgift, og den værdi du som kunde skal kunne anvise en køber til. Restværdien kan gøre en himmel til forskel i et leasingtilbud, hvorfor du altid skal være ekstra opmærksom på dette tal. Vi nedskriver bilens værdi, så du ikke bliver overrasket ved udløb. 

 

I forbindelse med din leasingaftale, tilbyder vi en attraktiv kaskoforsikring og vejhjælp, gennem vores samarbejdspartner. Vejhjælp kan tegnes  sammen med vores tilbudte forsikring. Vejhjælp tilbyder for at give dig mest mulig tryghed.

 

Nævneværdige fordele ved leasing

- Mindre kapitalbinding.

- Minimal afskrivning af dit køretøj da bilen er uden afgift.

- Bilen kan re-leases, sælges videre eller købes på fuldafgift.

- Fri kilometer.

- Mulighed for at skifte bil oftere.

- Mulighed for køre i din drømmebil.

- Mulighed for billig forsikring.